Det er gøy å bake når folk vil ha det vi lager. Stadig flere ønsker bakverk med rene råvarer og helt uten tilsetningsstoffer. Med langtidshev av gjær- eller surdeig, får smaks- og næringsstoffene utviklet seg maksimalt i vår bakst.
Bakeplan for fredag 15. september:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeldbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Surdeigsspelt
- Gulrotbrød
- Focaccia
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Grove horn
- Fjeld-fraller
- Gulrotfraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Lyst surdeigsbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Reservedansken
- Spiraspelt
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Grove rundstykker
- Horn
- Fjeld-fraller
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar