et opprinnelig polsk bakverk som finnes i utallige varianter.I første runde velger vi å bake en kanelvariant som samler alle de gode smakene fra kanelsnurrer våre, samtidig som den holder seg saftig og god lenge.
Bakeplan for fredag 12. april:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Surdeigsspelt
- Gulrot brød
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Grove horn
- Gulrot-fraller
- Fjeld-fraller
- Babka(bildet)
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Müslibrød
- Hveteboller
- Sjokoladeboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Horn
- Fjeld-fraller
- Bakba (bildet)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar