Vi holdt på å gå tom for hel rug fra Holli mølle. Det var vanskelig for dem å få tak i rug fra kornbønder som dyrket økologisk på grunn av sviktende avling. Da vi var midt i den siste sekken kom endelig sendingen med mel, inkludert rug, og vi kunne fortsette å bake dette brødet som har vært i vårt faste sortiment siden starten for snart 15 år siden.
Bakeplan for fredag 25. oktober:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Gulrotbrød
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Klippestenger
- Hveteboller m/u rosiner
- Grove rundstykker
- Grove horn
- Fjeld-fraller
- Gulrot-fraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Reservedansken
- Hveteboller
- Sjokoladeboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Klippestenger
- Grove rundstykker
- Lyse horn
- Fjeld-fraller
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar