men vi selger ferdig pizzadeig på lørdager. Den er myk og smidig, og ved å trykke den utover et melet bakepapir kan man lage den lekreste surdeigspizza.
Siden vi har stengt neste uke baker vi både surdeigsspelt og gulrotbrød på fredag og reservedansken på lørdag.
Mange har spurt etter julebrød, derfor lager vi en runde på fredag og en på lørdag. Det kan være lurt å bestille.
Bakeplan for fredag 15. november:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Surdeigsspelt
- Gulrotbrød
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Klippestenger
- Julebrød
- Grove rundstykker
- Grove horn
- Fjeld-fraller
- Gulrot-fraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød (hvis noen bestiller)
- Lyst surdeigsbrød
- Hveteboller
- Sjokoladeboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Klippestenger
- Julebrød
- Grove rundstykker
- Lyse horn
- Fjeld-fraller
Husk: Stengt neste uke.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar