Hilde øver videre, og det har dukket opp en liten "lomme" hvor temperaturen tillater å laminere wienerdeig med ekte smør.
Det blir på tirsdag, og vi fryser ned deigemnene og tar dem fram, hever og steker dem på bakedagene, onsdag, fredag og lørdag.
Bakeplan for onsdag 8. oktober:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Lyst surdeigsbrød
- Svensken
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Prinsessekaker
- Wienerbakst *(hvis alt går bra)
- Grove rundstykker
- Grove horn
- Fjeld-fraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Surdeigs-spelt
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Prinsessekaker
- Wiener-saker (spandauer (bildet), kanelsnegler, wienerstenger)
- Grove rundstykker
- Grove horn
- Fjeld-fraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Reservedansken, hvis noen bestiller før fredag.
- Hveteboller
- Sjokoladeboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Prinsessekaker
- Wiener-saker (spandauer (bildet), kanelsnegler og wienerstenger)
- Grove rundstykker
- Lyse horn
- Fjeld-fraller

Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar