mandag 17. november 2025

Julebrød-tid

 

Denne uka har vi bare én åpningsdag, og det er onsdag 19. november. Fredag 21. og lørdag 22. har vi stengt for å samle krefter til lange netter og travle dager i desember. 

Siste bakedag før jul blir lørdag 20. desember. Vi er et lite bakeri, og kan umulig bake nok til alle bestillingene på én dag. Derfor oppfordrer vi, som vanlig, kundene våre til å bestille tidlig. Det må jo i fryseren før jul, likevel.

Julebrød og krydderbrød vil spille en viktig rolle i tida framover. De har begge rosiner, men kan også bestilles uten.

Etter noen rolige uker har vi fulle frysere. Derfor tilbyr vi rabatt på brød fra fryseren  onsdag 19. november, 50% av normal pris. For de som ikke rekker å hente før stengetid, er ytterdøra åpen hele ettermiddagen, og varene kan hentes i fryseren i gangen.

Bakeplan for onsdag 19. november:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød 
  • Fjeld-brød 
  • Lyst surdeigsbrød
  • Surdeigs-spelt 
  • Svensken (surdeig, rug, spelt)
  • Hveteboller
  • Kanelsnurrer
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Julebrød
  • Grove rundstykker
  • Fjeld-fraller 
Husk: 50% rabatt på brød fra fryseren.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar