Vi har fått nye t-skjorter |
Det er livlig og hektisk i bakeriet disse siste dagene før påske. Vi stortrives og gjør vårt beste for at kundene skal få det de ønsker. Mot slutten av dagene er utvalget rimeligvis litt tynt, og da er det lurt å ha forhåndsbestilt.
Siste bakedag før påske blir onsdag 20. april. Åpningstid: 10.00-16.00.
Da planlegger vi å bake:
Vi ønsker alle våre kunder en riktig god påske!
PS: Onsdag 27. holder vi stengt, men fra fredag 29. april er vi i full gang igjen.
Det er livlig og hektisk i bakeriet disse siste dagene før påske. Vi stortrives og gjør vårt beste for at kundene skal få det de ønsker. Mot slutten av dagene er utvalget rimeligvis litt tynt, og da er det lurt å ha forhåndsbestilt.
Siste bakedag før påske blir onsdag 20. april. Åpningstid: 10.00-16.00.
Da planlegger vi å bake:
- Rug-/speltbrød
- Kornbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Sandbergbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Foccaccia med grønn oliven
- Kanelsnurrer, skillingsboller, hveteboller
- Anislauper
- Horn
- Hvetestenger
Vi ønsker alle våre kunder en riktig god påske!
PS: Onsdag 27. holder vi stengt, men fra fredag 29. april er vi i full gang igjen.
Det er ganske godt å være enkemannshane når marka er bar, og Inger kommer med en godbit fra bakeriet! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar