Små og store ankerstokker, et rugbrød med surdeig |
Den gamle maskinen som ble kjøpt til Svolvær Dampbakeri i 1936, elter trofast hver eneste dag. |
Reportasjen i Bladet Vesterålen fredag var positiv og førte til at mange nye kunder fant veien til bakeriet. Alt vi hadde produsert gikk ut, og de siste kundene hadde bare en brødsort å velge mellom. Det er artig og inspirerende å få så mye positiv respons!
Plan for onsdag 6. april:
- Rug-/speltbrød
- Kornbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Sandbergbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Ankerstokk
- Kanelsnurrer, skillingsboller, hveteboller, horn
Vi ønsker tilbakemelding på produktene våre. Det er artig å få skryt, men det er enda viktigere at vi får vite det hvis brødene ikke er slik de skal være. Så, vær snill å si ifra!
Velkommen!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar