tirsdag 24. mai 2011

Surdeigsbrød er godt og sunt...

Vi baker vanlig sortiment denne uka, og vil spesielt anbefale surdeigsbrødene.
Se hva Alver og Ivar sier om surdeigsbrød:

Med en bra surdegskultur och lite tid behövs ingen vanlig jäst alls för att få bra fart på jäsningen.
Resultatet blir då ett hälsosammare bröd, surdegsjäsningen gör att GI-halten i brödet blir lägre och att kroppen lättare kan tillgodogöra sig all den näringen som finns i brödet. Ett surdegsjäst bröd blir saftigt och får en kraftigare smak och det mättar lite mer. Brödet smular också mindre och får en naturlig hållbarhet.

Plan, onsdag 25. mai:
  • Rug-/speltbrød
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Landbrød
  • Valnøttbrød
  • Surdeigsbrød
  • Kanelsnurrer, skillingsboller, hveteboller, horn
Velkommen!

PS: Fra neste uke selger vi også økologiske urteplanter utenfor bakeriet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar