Klokka 05.00 rusler jeg ned til bakeriet for å klargjøre ovnen og starte bakinga. Sola skinner allerede, og sauene på marka rundt bakeriet står langsomt opp, strekker seg og begynner å beite ferskt , lekkert gress. Lammene får også sitt. Vi er priviligerte som får være med på dette...
Bakeplan for fredag 6/5
- Rug-/speltbrød
- Kornbrød
- Landbrød
- Valnøttbrød
- Sandbergbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Foccaccia
- Kanelsnurrer, skillingsboller, hveteboller
- Horn
- Rundstykker med helkorn
Lørdag 7. mai:
- Rug-/speltbrød
- Kornbrød
- Landbrød
- Valnøttbrød
- Sandbergbrød
- Müslibrød
- Kanelsnurrer, skillingsboller, hveteboller
- Horn
- Hvetekake
Velkommen!
Hvorfor ikke ta en sykkeltur til Elvenes, spise kanelsnurrer og se på lammene?
Det er bare 3,5 km...
Hei Marit!
SvarSlettLammene spretter ut, og spretter rundt omkring også her på Bøstad. Jeg er enig med deg: vi er priviligerte som får oppleve dette!!
Tok kontakt med Holli mølle og de sender kornet mitt i posten. Snakk om service! Gleder meg til å komme og smake på baksten din. Og gratulerer med fin blogg! Klem Evy
IDYLL!
SvarSlettGod helg fra Kristin