torsdag 2. juni 2011

Juni og helgebakst


Nystekte kanelsnurrer smaker og lukter veldig godt...


Fredag 3. juni og lørdag 4. juni baker vi:
  • Rug-/speltbrød
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Landbrød
  • Valnøttbrød
  • Focaccia
  • Surdeigsbrød
  • Diverse småbakst
  • Hvetestenger
Vi har også økologiske urteplanter for salg utenfor bakeriet og oppe ved drivhuset. Se egen side her på bloggen.

2 kommentarer:

  1. Hei Tante :)
    I morra kommer æ innom å handle :) vi sees!
    Klem

    SvarSlett
  2. Heia Marit!
    Takk for at vi fikk komme på bakeriet i går! Det var en flott opplevelse.
    I dag har vi startet dagen med å spise brød med smør til frokost, vi har smakt på alle brødene dine og har funnet våre favoritter!
    Paula likte best landbrødet, mens voksne ganer ble begeistret for Sandbergbrødet. Rugbrødet må man nok lære seg å like, hvis man ikke er vant med surdeigsbrød, men nydelig var det.
    Blant de lyse brødene likte vi surdeigsbrødet best. Det hadde en rund og syrlig smak og smeltet i munnen! Mmmm.
    Du lager virkelig gode brød, de er også et syn for øyet! Huset vårt dufter ennå av den deilige baksten din!
    Klem Evy og Odd og Paula

    SvarSlett