torsdag 23. juni 2011

Sandbergbrød

"Gode grovbrød" skrev far min i oppskriftboka mi. Vi har flere gode grovbrød i bakeriet, så vi valgte derfor å kalle opp dette brødet etter han. Han het Olvar Sandberg, og dette er altså nå Sandbergbrød; et brød med mye grovt mel og ingen korn.

 Fredag 24/6 baker vi:
  • Rug-/speltbrød
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Landbrød
  • Valnøttbrød
  • Focaccia med oliven
  • Småbakst

Lørdag 25/6 baker vi:
  • Rug-/speltbrød
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Landbrød
  • Valnøttbrød
  • Müslibrød
  • Småbakst
  • Hvetestenger

Velkommen!
PS: Vi tar ferie uke 28 og 29, 11. -24. juli. Da stenger vi bakeriet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar