torsdag 3. november 2011

Økologisk, steinmalt mel

Vi er hele tiden på jakt etter de beste råvarene, og er storfornøyd med melet vi får fra Holli mølle. Kornet er dyrket økologisk, uten kunstgjødsel og kjemiske plantevernmidler, og det males på steinmølle.
Foreløpig tar vi alt av rugmel og speltmel derfra. I siste sending fikk vi også mel av den gamle kornsorten emmer. Vi bakte et rent emmerbrød sist onsdag og det ble mørkt, saftig og smaksrikt.

Fredag 4. november baker vi vanlig sortiment pluss
  • Spelt-/gulrotbrød
  • Focaccia av grønn oliven
  • Emmerbrød
  • Klippestenger
Lørdag 5. november baker vi vanlig sortiment pluss
  • Müslibrød
  • Hvetestenger med dronningfyll
  • Müsliboller
  • Horn


Stille i bakeriet, mandag morgen


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar