torsdag 7. februar 2013

Russisk landbrød

Onsdag bakte vi tre typer surdeigsbrød. På bildet ser du fra venstre: Lyst surdeigsbrød (fint), russisk landbrød(mellomgrovt) og Rug-/speltbrød (svensken, helgrovt).

Lyst surdeigsbrød er en av våre klassikere. Det er et saftig brød, med litt seig skorpe og store hull.Vi baker det onsdag og lørdag. Vi lager også ciabatta og baguetter av denne deigen.

Russisk landbrød er et saftig brød av hvetemel, grov sammalt rug, sammalt spelt og gresskarkjerner, og vi planlegger å bake det på onsdager og fredager.

Svensken, av bare rug og spelt, baker vi på onsdager, og de som ikke blir solgt da, legges i fryseren for senere salg.

Bakeplan for fredag 8. februar:
  • Sandbergbrød
  • Kornbrød
  • Russisk landbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Focaccia
  • Marits helgrove
  • Namnlaust
  • Vanlig småbakst
  • Vaniljeboller
Lørdag 9. februar blir det:
  • Sandbergbrød
  • Kornbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Müslibrød
  • Vanlig småbakst
  • Hvetestenger
  • Horn (hvis varmen holder)
Velkommen innom til hyggelig helgehandel!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar