søndag 24. mars 2013

Vi selger det vi greier å bake...

..., men dagene før jul og før påske klarer vi ikke å dekke etterspørselen. Med en ovn er det en grense for hvor mye vi kan bake på en dag. Vedfyring betyr at vi steiker på fallende temperatur, og det avgjør hvor mange brød det er mulig å produsere. Det hjelper ikke å starte steikingen for tidlig heller, for ingen vil ha brente brød.
Så, det gjelder altså å være tidlig ute disse dagene for å få kjøpt et brød eller to.



Onsdag 27. mars planlegger vi å bake:
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Marits helgrove
  • Namnlaus-brød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Russisk landbrød
  • Dansk rugbrød
  • Emmerbrød
  • Vanlig småbakst
  • Vaniljeboller
  • Horn 
Vi ønsker alle våre kunder og blogg-lesere en riktig god påske.
Vi åpner igjen fredag 5. april.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar