torsdag 20. juni 2013

Eldhusmysli...den perfekt sommerfrokost...

...med yoghurt naturell, blåbær el.l. og litt honning.
Myslien består av: havregryn, byggflak, rugflak, solsikkekjerner, gresskarkjerner, sesamfrø, linfrø, kruskakli, hasselnøtter, mandler, sultanas rosiner, aprikos og honning. Blandingen er ristet to ganger i steinovnen, og er derfor sprø og god. Selges i 200- og 400-grams pakninger.

Bakeplan for fredag 21. juni:
  •  Kornbrød
  • Kornbrødstump (1/2 kornbrød, stekt i form)
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Marits helgrove
  • Namnlausbrød
  • Focaccia
  • Vanlig småbakst
  • Vaniljeboller
Lørdag 22. juni blir det:
  • Sandbergbrød
  • Kornbrød
  • Kornbrødstump
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Müslibrød
  • Dansk rugbrød
  • Loff 
  • Vanlig småbakst
  • Horn
  • Vaniljeboller
  • Hvetestenger
Velkommen innom. Husk: feriestengt fram til fredag 5. jui.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar