torsdag 6. november 2014

Kardemommen er i hus

For å lage gode kardemommeknuter, må vi ha knuste kardemommefrø. Det kjøper vi på Asiatisk matsenter på Sortland, og de har vært utsolgt en stund. Nå er det på plass igjen, og vi lager kardemommeknuter både fredag og lørdag.
Fargebruk i bakeplanen:
 Grønn skrift betyr at  brødene er bakt utelukkende med økologisk, steinmalt mel fra Holli mølle.
 Blå skrift betyr surdeigsbrød. Surdeig er da eneste 
hevingsmiddel i brødene
 Det øvrige er vanlig gjærbakst.



  Bakeplan for fredag 7. november:
  • Kornbrød
  • Kornbrødstump
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Landbrød
  • Namnlausbrød
  • Marits helgrove
  • Focaccia
  • Grovt surdeigsbrød med urkorn
  • Vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Julebrød
Lørdag 8. november blir det:
  •  Kornbrød
  • Kornbrødstump
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Landbrød
  • Lyst surdeig
  • Surdeigsbaguetter
  • Emmerbrød
  •  Müslibrød
  • Dansk rug
  • Vanlig småbakst
  • Vaniljeboller
  • Kardemommeknuter 
  • Julebrød
Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar