mandag 20. juli 2015

Onsdag igjen og tid for Svensken

Svensken er et grovt surdeigsbrød av kun rug og spelt. Veldig smaksrikt, sunt og holdbart. Dette er ett av flere surdeigsbrød på onsdagens bakeplan. Vi har også det mellomgrove: Russisk landbrød med hvete, svedjerug og gresskarkjerner, og det lyse: Lyst surdeigsbrød med nesten bare hvetemel. På planen er surdeigsbrød markert med blått, og vi bruker, som sagt tidligere, kun surdeig som hevemiddel i surdeigsbrød, vi blander ikke gjær og surdeig.

Bakeplan for odsdag 22. juli:
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Eldhusbrød
  • Valnøttbrød
  • Fjeld-brød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Russisk landbrød
  • Rug-/speltbrød (svensken)
  • Speltbrød (mellomgovt)
  • Vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Anislauper
Velkommen innom!    

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar