Svensken er et grovt surdeigsbrød av kun rug og spelt. Veldig smaksrikt, sunt og holdbart. Dette er ett av flere surdeigsbrød på onsdagens bakeplan. Vi har også det mellomgrove:
Russisk landbrød med hvete, svedjerug og gresskarkjerner, og det lyse: Lyst surdeigsbrød med nesten bare hvetemel. På planen er surdeigsbrød markert med
blått, og vi bruker, som sagt tidligere, kun surdeig som hevemiddel i surdeigsbrød, vi blander ikke gjær og surdeig.
Bakeplan for odsdag 22. juli:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Eldhusbrød
- Valnøttbrød
- Fjeld-brød
- Lyst surdeigsbrød
- Russisk landbrød
- Rug-/speltbrød (svensken)
- Speltbrød (mellomgovt)
- Vanlig småbakst
- Kardemommeknuter
- Anislauper
Velkommen innom!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar