torsdag 8. oktober 2015

Mye sol i bakeriet nå om dagen...

... gir mange artige fotomotiv. Kanelsnurrene venter her på et strøk med egg og mandler før de skyves inn i ovnen.

I helga selger vi også poser med vaska, økologisk smågulrot og sprø, deilig, økologisk stangsselleri fra Marits grønnsakland. Les her om stangselleri, det er jo kjempesunt:)

Bakeplan for fredag 9. oktober:
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Eldhusbrød
  • Namnlausbrød
  • Marits helgrove
  • Russisk landbrød
  • Pumabrød (hvis vi får tid)
  • Focaccia
  • Vanlig småbakst*
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Grove rundsrykker
Lørdag 10/10 blir det:  
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Eldhusbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Tomatbrød
  • Surdeigsbaguetter
  • Dansk rug
  • Müslibrød
  • Vanlig småbakst*
  • Kardemommeknuter
  •  Vaniljeboller
  • Horn
  • Müsliboller
For dem som har glemt fargekodene våre, eller som aldri har hørt om dem, er det slik:
Blå skrift betyr at deigen er laget på surdeig, helt uten kjøpgjær.
Grønn skrift betyr at vi kun har brukt økologisk, steinmalt mel i brødene.    
*Vanlig småbakst er: kanelsnurrer, skillingsboller, hveteboller med og uten rosiner.

Velkommen innom!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar