torsdag 22. oktober 2015

Ny ladning økologisk mel fra Holli mølle er på plass

Vi har sikta, finmalt og grovmalt spelt, en bakeblanding av emmer og en av div. urkorn, og så har vi hel rug og perlebygg.

Evelyn Pecori var på besøk hos oss i sommer og laget en fin, liten sak om Eldhusbakeriet for magasinet Brygg. Her er den: arven-etter-far

Bakeplan for fredag 23. oktober:
  •  Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Landbrød
  • Marits helgrove
  • Focaccia
  • Norsk bygg
  • Vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
Lørdag 24. blir det:
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Müslibrød
  • Dansk rug
  • Lyst surdeigsbrød
  • Tomatbrød
  • Surdeigsbaguetter
  • Speltbrød
  • Vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Horn
  • Müsliboller
     Sesongen er slutt for poteter og grønnsaker i bakerigangen, men vi har Pikekyss, Vesterålshonning, Eldhusmüsli, mel fa Holli mølle og strikka lester og votter.
Velkommen innom!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar