torsdag 10. desember 2015

Krydderbrødsesongen er i gang

Krydderbrød er et lett juebrød med rosiner, nellik og allehånde, og det er nydelig med brunost eller kjøttrull på. Oppskriften er fra Dampbakeriet i Svolvær, og far min skrev i oppskriftboka mi at han "hadde bakt tusenvis av disse". De skal stekes på svak varme, og er derfor ikke ferdig før litt sent på dagen.

Bakeplan for fredag 11/12
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Landbrød
  • Namnlausbrød
  • Marits helgrove
  • Russisk landbrød
  • Focaccia
  • Hveteboller
  • Kanelsnurrer
  • Kardemommeknuter
  • Safranknuter mrd mandelfyll
  • Julebrød
  • Krydderbrød 
Lørdag 12/12 blir det:  
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Landbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Surdeigsbaguetter
  •  Müslibrød
  • Dansk rug
  • Emmerbrød
  • Julebrød
  • Krydderbrød
  • Hveteboller
  • Skillingsboller
  • Kardemommeknuter
  • Horn
  • Vaniljeboller
Velkommen innom!
Mer info om førjulsbakinga finnes øverst på sida her.
Vi baker ikke i romjula.   
  •  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar