Det kan av og til bli litt for spennende. Bålet skal helst være akkurat nedbrent når jeg kommer i bakeriet i 4-tida. Da har ovnen høy temperatur og jeg kan koste og vaske herten, stenge piptrekken og starte bakinga. Hvis det brenner ut for tidlig, risikerer jeg at temperaturen faller for mye siden piptrekken står åpen. Da må jeg vaske forsiktig for ikke å miste for mye varme. Tenk så enkelt det hadde vært å skru på en bryter...Vi får satse på at vedfyringen gir så god smak at det er verd ekstraarbeidet.
Bakeplan for fredag 29. januar:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Marits helgrove
- Namnlausbrød
- Russisk landbrød
- Vanlig småbakst
- Kardemommeknuter
- Solboller
- Grove rundstykker
Lørdag 30. januar blir det:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Tomattbrød
- Surdeigsbaguetter
- Müslibrød
- Dansk rug
- Emmerbrød
- Vanlig småbakst
- Kardemommeknuter
- Solboller
- Horn
Vi hadde en rolig onsdag denne uka, og har derfor mange gode grovbrød i fryserer. Disse selger vi til redusert pris. Spør oss!
PS: Grovbrød egner seg svært godt til frysing.
Velkommen!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar