Krydderbrød står også på planen alle dager fram til jul. Det minner litt om julebrød, men er "lettere"; det er basert på vann ikke melk, har halvparten så mye smør, sirup istedet for sukker, og det er uten i egg. Nellik og allehånde bidrar til god smak og gråfarge, og økologiske rosiner gjør det saftig og godt. Det er ei gammel oppskrift fra Dampbakeriet i Svolvær.
Vi selger småbakst fra fryseren, "tre for to".
Bakeplan for fredag 7. desember:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Fjeldbrød
- Gulrotbrød
- Surdeigsspelt
- Marits helgrove, hvis noen bestiller
- Julebrød
- Krydderbrød
- Vanlig småbakst
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Wienerbrød
- Grove rundstykker
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Reservedansken
- Lyst surdeigsbrød
- Tomatbrød
- Julebrød
- Krydderbrød
- Müslibrød
- Vanlig småbakst
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Wienerbrød
- Müsliboller
- Horn
- Grove rundstykker
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar