torsdag 6. desember 2018

Gulrotbrød på fredag

Vi har fortsatt endel små, søte gulrøtter igjen fra høstens økologiske produksjon, så fredag baker vi Weinheimer Möhrenbrot igjen; et saftig, godt gulrotbrød.

Krydderbrød står også på planen alle dager fram til jul. Det minner litt om julebrød, men er "lettere"; det er basert på vann ikke melk, har halvparten så mye smør, sirup istedet for sukker, og det er uten i egg. Nellik og allehånde bidrar til god smak og gråfarge, og økologiske rosiner gjør det saftig og godt. Det er ei gammel oppskrift fra Dampbakeriet i Svolvær.

Vi selger småbakst fra fryseren,  "tre for to".

Bakeplan for fredag 7. desember:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Landbrød
  • Fjeldbrød
  • Gulrotbrød
  • Surdeigsspelt
  • Marits helgrove, hvis noen bestiller
  • Julebrød
  • Krydderbrød
  • Vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Wienerbrød
  • Grove rundstykker
Lørdag 8. blir det:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Landbrød
  • Reservedansken
  • Lyst surdeigsbrød
  • Tomatbrød
  • Julebrød
  • Krydderbrød
  • Müslibrød
  • Vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Wienerbrød
  • Müsliboller
  • Horn
  • Grove rundstykker
Velkommen innom!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar