Vi baker de vanlige brødene først på natta, deretter småbakst, og til slutt julebrød og krydderbrød. Det kan derfor bli litt sent på dagen før de er ferdigstekte.
De som ikke har bestilt noe til disse dagene,bør komme tidlig for å sikre seg bakverk.
Jeg legger ut plan for alle tre dagene, slik at folk kan planlegge litt.
NB: Lørdag 22. er bestillingsfri dag. Da er hyllene fulle av "ledige" varer fra morgenen, og det lønner seg selvfølgelig å komme tidlig
Så vil vi takke kundene våre for et godt samarbeid i en travel tid, og ønske alle en god jul og et godt nyttår.
Vi har siste bakedag 22. desember og åpner igjen 9. januar.
Bakeplan for onsdag 19. desember:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Fjeld-brød
- Namnlausbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Svensken (Rug/spelt)
- Finsk rugbrød
- Emmerbrød
- Vanlig småbakst
- Kardemommeknuter
- Anislauper
- Julebrød
- Krydderbrød
Fredag 21. desember blir det:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Fjeld-brød
- Gulrotbrød
- Surdeigs-spelt
- Julebrød
- Krydderbrød
- Vanlig småbakst
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
Lørdag 22. desember blir det:
Vi tar ingen bestillinger til denne dagen
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Müslibrød
- Lyst surdeigsbrød
- Tomatbrød
- Speltbrød
- Julebrød
- Krydderbrød
- Vanlig småbakst
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Müsliboller
- Horn
- Grove rundstykker
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar