torsdag 10. oktober 2019

Sandbergbrød. vårt mest stabile brød

Siden oppstarten i 2010 har vi bakt dette brødet 4 dager hver uke. Oppskriften fikk jeg hos far min, bakemester Olvar Sandberg, derfor navnet, men mange kaller det nå for Barnehagebrød siden ungene kjenner det igjen, liker det og gjerne vil ha det hjemme også.

Vi har lekt litt med wiener denne uka, og laget wiener-pizzasnurrer som et prøveprodukt. De er rullet av wienerdeig, har tomatsaus med løk og skinke i svingene og ost på toppen.

Bakeplan for fredag 11. oktober:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Fjeldbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Gulrotbrød
  • Surdeigsspelt
  • Focaccia
  • Vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Klippestenger
  • Wienerbrød
  • Wienerpizza-snurrer
  • Grove rundstykker
Lørdag 12. oktober blir det:
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Landbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Tomatbrød
  • Müslibrød
  • Reservedansken
  • Vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Wienerbrød
  • Wienerpizza-snurrer
  • Grove rundstykker
  • Horn
  • Müsliboller
  • Klippestang
Velkommen innom!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar