Vi fortsetter bestillinsbaksten denne uka. Det er ikke noe vi ønsker, men noe vi mener vi bør. Helsa er det viktigste, både for oss og for kundene våre.
Det blir mulig å bestille varer til onsdag, fredag og lørdag, og, som sist, kan de hentes midt på dagen i bakerigangen og betales med vipps
Bestill fra bakeplanene under. Ønsker noen noe som ikke står på lista, er det mulig å sende en forespørsel. Kanskje kan vi ta det med. (Regner med at det blir litt roligere denne runden enn det var før påske.)
NB: Uke 17, 20.-25. april, er vi nødt til å stenge bakeriet igjen. Bakeren må ta imot lam.
Jeg har satt opp et bestillingstidspunkt, men det er lurt å bestille så tidlig som mulig.
Listene kan bli fulltegnet.
Bakeplan for onsdag 15. april. Bestill før tirsdag klokka 17.(da lager jeg deigene)
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Svensken
- Kardemommeknuter
- Kanelsnurrer
- Boller med og uten rosiner
- Grove rundstykker
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Surdeigsspelt
- Gulrotbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Focaccia
- Horn
- Hveteboller med og uten rosiner
- Kardemommeknuter
- Kanelsnurrer
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Surdeigsbaguetter
- Tomatbrød
- Focaccia
- Müslibrød
- Reservedansken
- Hveteboller med og uten rosiner
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Horn
- Grove rundstykker
- Müsliboller
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar