Vi ønsker fortsatt å fare fram litt forsiktig. Derfor har vi kun bestillinsbaking også denne uka. Fra neste uke håper vi å kunne møte kundene våre igjen, men bare én og én.
Vi sette ikke noe bestillingsfrist, men det er lurt å bestille så tidlig som mulig. Listene kan nemlig bli fulltegnet, og det er ikke mulig å plutselig bake noen ekstra brød. Alle deigene har fordeiger og bløtlegging er som gjør at tallet på brød som bakes er bestemt minst et døgn på forhånd.
Som bildet viser, selger vi også økologisk, steinmalt mel fra Holli Mølle, steinovnspikekyss og honning. Det kan også bestilles.
Vi har lagt inn en del av fredagssortimanget på onsdagsplanen denne uka, og lyst surdeigsbrød har vi bare på lørdag.
Bakeplan for onsdag 28. april:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Surdeigsspelt
- Gulrotbrød
- Svensken (rug/spelt, surdeigsbrød)
- Boller
- Kardemommeknuter
- Kanelsnurrer
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Anislauper
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Reservedansken
- Müslibrød
- Boller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Horn
- Grove rundstykker
- Müsliboller
Velkommen!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar