Det ligner lyst surdeigsbrød, men inneholder en del sammalt spelt og gresskarkjerner i tillegg til hvetemelet.
Bakeplan for fredag 21. mai:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Surdeigsspelt
- Gulrotbrød
- Focaccia
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Fjeld-fraller
- Gulrotfraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Müslibrød
- Lyst surdeigsbrød
- Russisk landbrød
- Reservedansken
- Speltbrød (hvis noen bestiller)
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Horn
- Müsliboller
- Klippestenger
- Ferdig deig til surdeigspizza, 250g. Bør bestilles.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar