Lørdag er desidert den travleste dagen i bakeriet, men med god køkultur og flinke medarbeidere, kommer vi i mål.
Det er fortsatt lurt å bestille...og helst dagen før.
Bakeplan for fredag 28. mai:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Surdeigsspelt
- Gulrotbrød
- Foccacia
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Fjeld-fraller
- Gulrotfraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Müslibrød
- Lyst surdeigsbrød
- Russisk landbrød
- Reservedansken
- Speltbrød
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Horn
- Müsliboller
- Klippestenger
- Ferdig deig til surdeigspizza (250g)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar