Emmer er et urkorn i slekt med spelt. Det har en nydelig nøttesmak. Brødet vårt består av grovt og siktet emmer, vann, salt og litt gjær. Sesamfrø på toppen. Bør prøves.
Bakeplan for fredag 25. fredag:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Surdeigsspelt
- Emmerbrød
- Gulrotbrød
- Focaccia
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Fjeld-fraller
- Gulrot-fraller
- Grove rundstykker
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Müslibrød
- Lyst surdeigsbrød
- Speltbrød
- Reservedansken
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Grove rundstykker
- Surdeigs-fraller
- Müsliboller
- Horn
- Anislauper
Vi kan også lage små hveteboller uten rosiner. De kan fylles hjemme med syltetøy, krem og/eller mandelmasse, strøs med melis og nytes som fastelavnsboller. Bestill gjerne.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar