Spesielt gode er de en kort stund etter at de kommer ut av den mørke steinovnen. Ikke for varme, men heller ikke for kalde. De kan også varmes litt før de nytes, eller fryses og tines ( Jeg har hørt at air-fryer er lurt?! Spør Hilde...)
Bakkeplan for fredag 18. februar:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Surdeigsspelt
- Gulrotbrød
- Focaccia
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Fjeld-fraller
- Gulrot-fraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Müslibrød
- Reservedansken
- Spelt-brød
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Anislauper
- Prinsessekaker
- Grove rundstykker
- Horn
- Müsliboller
Velkommen innom!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar