søndag 18. desember 2022

Travel førjulstid

 



Vi nærmer oss siste bakedag i år, og det er travle og trivelige dager. Vi har valgt å utsette åpningstiden til kl 11 på onsdag for å få stekt ferdig mest mulig før kundene kommer.

Mange har bestilt, men det er fortsatt mulig å sikre seg noe av baksten vår til jul. Her kommer en oversikt over det vi planlegger å bake på onsdag. Safranknuter hadde vi ikke tenkt å bake, men etter"utallige oppfordringer"  prøver vi en runde til, og det er fortsatt mulig å bestille.

Bakeplan for onsdag 21. desember:
  • Kornbrød
  • Fjeld-brød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Svensken
  • Speltbrød med spira spelt
  • Krydderbrød
  • Julebrød
  • Kanelsnurrer
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Safranknute
  • Grove rundstykke
  • Horn
  • Hveteboller
  • Fjeld-fraller 
Vi vil også takke alle våre flotte kunder for støtte og tålmodighet.
Det går fint å bestille, selv om dere ikke kan hente varene før klokka 3. Vi setter posen i gangen med pris og Vipps-nummer, og da kan det hentes fram til klokka 20.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar