Vi har bakt en ny runde med "internett-cookies", våre deilige chocolate-chip-cookies med pecan-nøtter, sjokolade og ekte smør. Vi oppbevarer dem i fryseren, og der holder de seg nystekte. Lurt å ha liggende i ferien.
Siden onsdag er siste bakedag har vi et litt utvida sortiment, og det kan være lurt å bestille. Vi har bl.a. 3 typer surdeigsbrød; lyst, spelt og rug/spelt. (Det første helt fint og det siste helt grovt)
Bakeplan for onsdag 21. juni:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeldbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Surdeigsspelt
- Svensken (rug/spelt)
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Anislauper
- Grove rundstykker
- Grove horn
- Fjeld-fraller
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar