Brødet bakes av sikta og sammalt økologisk, steinmalt spelt fra Holli Mølle, surdeig, vann og salt. Mange med irritabel tarm tåler dette bedre enn andre brød.
Bakeplan for fredag 2. juni:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeldbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Surdeigsspelt
- Gulrotbrød
- Focaccia
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Gulrotfraller
- Fjeld-fraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeldbrød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Müslibrød (hvis noen bestiller før fredag morgen))
- Reservedansken (hvis noen bestiller før fredag morgen)
- Lyst surdeigsbrød
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Horn
- Fjeld -fraller
- Pizza-deig
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar