Lørdag blir det anislauper.
Siden vi skal ha stengt neste uke kan det være lurt å bestille varer til fredag og lørdag. Vi baker det vi greier, men, hvis vi har bestillinger, er det lettere å treffe med sortimentet.
I anledning påsken, kommer vi til å bake "Reservedansken" på lørdag. Det er et skikkelig grovt brød som passer til det lange feriefrokoster.
Bakeplan for fredag 22. mars:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Gulrotbrød
- Surdeigsspelt
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Grove horn
- Fjeld-fraller
- Gulrot-fraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Reservedansken
- Focaccia
- Hvetebolle
- sjokoladeboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Horn
- Fjeld-fraller
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar