Dagene blir litt roligere, og vi får tid til å lage sorter vi har måttet sløyfe pga stort arbeidspress. Fredag blir det gulrotbrød, og lørdag blir det anislauper...i tillegg til alt det andre gode.
Bakeplan for fredag 5. september:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Gulrotbrød
- Hveteboller
- Sjokoladeboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Klippestenger
- Grove rundstykker
- Grove horn
- Fjeld-fraller
- Gulrot-fraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Spira-spelt (brød av økologisk spelt med myke, hele speltkjerner )
- Hveteboller
- Sjokoladeboller
- Anislauper
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Klippestenger
- Grove rundstykker
- Horn med valmuefrø
- Fjeld-fraller
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar