onsdag 12. februar 2025

Reservedansken, vårt groveste brød

 

Dette baker vi på lørdager, og det er en fornorska utgave av det kjente "dansk rug".
Vi har hatt en rolig onsdag, så det kan være lurt å få med seg noe fra fryseren også hvis
 dere kommer innom fredag eller lørdag. Det lønner seg stort!

Hilde øver seg på wienerbrød-baking, og det kan være litt forsøksbakst å få kjøpt før helga.

Bakeplan for fredag 14. februar:
  • Kornbrød 
  • Sandbergbrød 
  • Fjeld-brød 
  • Valnøttbrød
  • Landbrød 
  • Surdeigsspelt 
  • Smørloff
  • Hveteboller 
  • Kanelsnurrer 
  • Kardemommeknuter 
  • Vaniljeboller
  • Klippestang
  • Grove rundstykker 
  • Fjeld-fraller 
Lørdag 15. februar blir det:
  • Kornbrød 
  • Sandbergbrød 
  • Fjeld-brød 
  • Valnøttbrød 
  • Landbrød 
  • Lyst surdeigsbrød 
  • Reservedansken 
  • Smørloff
  • Hveteboller 
  • Sjokoladeboller 
  • Kanelsnurrer 
  • Kardemommeknuter 
  • Vaniljeboller
  • Klippestenger
  • Grove rundstykker 
  • Lyse horn
  • Fjeld-fraller 
  • Surdeigs-fraller
Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar