Dette baker vi på lørdager, og det er en fornorska utgave av det kjente "dansk rug".
Vi har hatt en rolig onsdag, så det kan være lurt å få med seg noe fra fryseren også hvis
dere kommer innom fredag eller lørdag. Det lønner seg stort!
Hilde øver seg på wienerbrød-baking, og det kan være litt forsøksbakst å få kjøpt før helga.
Bakeplan for fredag 14. februar:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Surdeigsspelt
- Smørloff
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Klippestang
- Grove rundstykker
- Fjeld-fraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Reservedansken
- Smørloff
- Hveteboller
- Sjokoladeboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Klippestenger
- Grove rundstykker
- Lyse horn
- Fjeld-fraller
- Surdeigs-fraller
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar