Dette er et saftig, godt brød etter ei tysk oppskrift: Weinheimer Mohrenbrot.
Som vanlig i tyske brød, inneholder det mye rug og surdeig. Det har også mange gode frø og fersk-revet gulrot. Anbefales!
På lørdag skal vi også lage focaccia med grønn oliven. Det er lenge siden sist.
Bakeplan for fredag 21. februar:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Gulrotbrød
- Surdeigsspelt
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Klippestenger
- Grove rundstykker
- Grove horn
- Fjeld-fraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøtt-brød
- Landbrød
- Eldhusbrød (hvis noen bestiller)
- Lyst surdeigsbrød
- Reservedansken
- Focaccia
- Hveteboller
- Sjokoladeboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Klippestenger
- Grove rundstykker
- Lyse horn
- Fjeld-fraller
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar