Da kjevler hun ekte smør inn i deigen på tirsdager, når det ikke er så varmt i bakeriet, fryser ned emnene og tar dem opp, hever, fyller og steker den på onsdag, fredag og lørdag som prøvebakst.
Bakeplan for fredag 21.mars:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøtt-brød
- Landbrød
- Surdeigsspelt
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Klippestenger
- Grove rundstykker
- Grove horn
- Fjeld-fraller
- Focaccia
- Prøvebakst av wiener
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød (hvis noen bestiller)
- Lyst surdeigsbrød
- Reservedansken
- Hveteboller
- Sjokoladeboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Klippestenger
- Grove rundstykker
- Horn
- Fjeldfraller
- Prøvebakst av wiener
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar