søndag 23. mars 2025

Mange sier at de endelig har funnet et brød de tåler

 

Overraskende mange kommer med denne tilbakemeldingen om brødene våre, både Fjeld-brød, Surdeigsspelt,(bildet) og det nye navnløse grovbrød et vårt. 

Vi bruker langtidshev på alle brødene våre, og ingen tilsetningsstoffer som fremskynder prosesser. Det er nok grunnen til at de som spiser dem merker at de er skånsomme mot magen. Dette syns vi er veldig hyggelig, og det gir oss bekreftelse på at vi gjør noe riktig.

Onsdag baker vi det nye grovbrød et vårt som er 80% grovt, og helt uten hele korn og frø. Også barn liker brødet godt.

Bakeplan for onsdag 26. mars:

  • Kornbrød 
  • Sandbergbrød
  • Fjeld-brød 
  • Lyst Surdeigsbrød 
  • Svensken
  • Nytt grovbrød, 80%
  • Hveteboller 
  • Kanelsnurrer 
  • Kardemommeknuter 
  • Vaniljeboller 
  • Grove rundstykker 
  • Fjeld-fraller
  • .....og så blir det litt mer prøvebakst av wiener. 
Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar