torsdag 9. september 2010

Velkommen til eldhusbloggen!

Her kommer vi til å legge ut fortløpende oversikt over hvilke produkter som planlegges fra bakedag til bakedag.

Fredag 10/9 baker vi følgende:

  • Rug/spelt-brød*
  • Kornbrød*
  • Fransk landbrød*
  • Valnøttbrød
  • Olivenbrød
  • Skillingsboller*
  • Rosinboller*
  • Horn
         (*standardsortiment)

Etterhvert som bloggen vokser til vil det komme mer informasjon både om standardsortimentet vårt og om de brød- og småbaksttypene vi varierer mellom. Vi vil også presentere nyheter, legge ut bilder og fortelle om driften av et steinovnsbakeri.

Henvendelser og kommentarer mottas med takk! Alle er selvfølgelig også hjertelig velkommen til å stikke innom Eldhusbakeriet på en bakedag (åpningstider i menyen til høyre). Hvis du er ute etter en bestemt type brød kan det være lurt å bestille på forhånd - helst på telefon.

2 kommentarer:

  1. Fantastisk gode brød fra fantastisk fine fruer:)

    SvarSlett
  2. Vanvittig gode kanelsnurre-ender! Anbefaler bakeriet til ALLE :)

    SvarSlett