torsdag 16. september 2010

Det normaliserer seg


Etter en hektisk oppstartperiode med lange bestillingslister begynner tilstanden å normalisere seg. Nå har vi brød og andre bakevarer også til de som kommer innom uten å ha bestilt på forhånd. Det har vært trist å måtte si "vi e dessverre fri" til folk som endelig hadde funnet fram til oss, men slik har det vært en stund. Ovnen tar en viss mengde brød, og vi må vente til neste fyring før vi kan bake mer.

Det er likevel fortsatt lurt å bestille på forhånd hvis du ønsker en spesiell type brød.

Fredag 17. september planlegger vi følgende bakst:
  • rug/speltbrød
  • dansk rugbrød (med masse hel rug)
  • kornbrød
  • landbrød (italiensk type, med bl.a. durumhvete)
  • olivenbrød (hvitt brød med oliven)
  • valnøttbrød
  • småbakst: Kanelsnurrer, skillingsboller, hveteboller, horn
Vi har annonsert med at vi selger fra klokka 14.00 på fredag, men en samarbeidsvillig ovn og tørr, fin ved gjør at vi kanskje kan åpne allerede kl. 12.00.

Vi setter skilt ved veien når alt er klart.

Velkommen innom!

--------------------------------------------------------------------------------------------------

PS: Fredag selger vi også årets første økologiske gulrøtter fra bakeritrappa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar