søndag 5. desember 2010

Duft av nellik, allehånde, ingefær, anis og kardemomme



Sist fredag og lørdag var det lun førjulsstemning i bakeriet. Mange nye og gamle fornøyde kunder var innom og slo av en prat mens de handlet bakevarer til helga eller til jul.


Vi fortsetter med julebrød, krydderbrød og vørterkaker i tillegg til standardsortiment i ukene fram mot jul, og vi baker på de faste dagene: onsdag, fredag og lørdag.

Siste bakedag før jul blir: onsdag 22. desember. Det er nok lurt å bestille til denne dagen!

Onsdag 8. desember baker vi:
  • Rug-/speltbrød
  • Kornbrød
  • Valnøttbrød
  • Sandbergbrød
  • Lyst surdeigsbrød med spelt
  • Krydderbrød
  • Julebrød
  • Kanelsnurrer, skillingsboller
Vørterkake har vi i fryseren!

Plan for fredag og lørdag kommer senere. Da baker vi også vørterkaker. Velkommen innom!

PS: Vil du lære å bake med surdeig hjemme? Surdeigsbloggeren Martin Johansson i Sverige starter i dag en surdeigsskole. Se på den! http://paindemartin.blogspot.com/

1 kommentar:

  1. Det e nesten som æ kjenne lukta helt hit ;) sikkert fordi æ har bakt krydderbrød og julebrød i helga :) smaksprøvan va aldeles utmerket! Fortsatt god desemberbaking, tante! Klem

    SvarSlett