Marit og Inger med julehjelp Sigrid i midten |
Vi vil ønske alle våre lesere og kunder et riktig godt nyttår! Takk for godord og støtte i oppstartperioden.
Vi regner med at etterspørselen etter fine hvetebrød kan bli laber en stund framover, så i januar vil vi prøve ut ulike nye brødtyper, noen med surdeig og mange med grov rug. Det blir spennende, godt og sunt! Det blir likevel ikke helt slutt på søtsakene. Følg med på bloggen, og bestill gjerne.
Her er noen glimt fra siste bakedag før jul:
Åpningstider i januar:
Onsdag 5. januar: 12.00-17.00
Fredag 7. januar: 12.00-17.00
Lørdag 8. januar: 10.00-15.00
Velkommen!
Tillegg:
Onsdag 5. jan. baker vi:
- rug-/speltbrød
- kornbrød
- sandbergbrød
- valnøttbrød
- italiensk landbrød
- skillingsboller, kanelsnurrer, hveteboller og hvetebrød (som er navnet på julebrød i januar)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar