onsdag 16. februar 2011

Bakverk fra gamle dager

Vi prøver ut bakverk fra det gamle Dampbakeriet i Svolvær, og mange husker the-kaken (med h).

Nattfyringa gjør at brødene er ferdigstekt tidligere, så hvis noen trenger noe nystekt før åpningstid er det bare å ta kontakt. Det første tar vi ut av ovnen i halv ni-tida, og det meste er ferdigstekt i 10-tida.

Vi baker både fredag og lørdag. For å få variasjon tilbyr vi ulike brødsorter de to dagene.

Plan for fredag 18. februar:
  • Rug-/speltbrød
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Fransk landbrød
  • Valnøttbrød
  • Pumabrød
  • Proteinbrød
  • Foccaccia m/oliven
  • Hveteboller, kanelsnurrer, skillingsboller
  • Wienerbrød

Plan for lørdag 19. februar:
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Fransk landbrød
  • Valnøttbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Myslibrød
  • Dansk rugbrød
  • Hveteboller, kanelsnurrer, skillingsboller, horn
  • Brownies m/peanøtter
Det kan bli avvik fra planen, så hvis noen har spesielle ønsker, er det lurt å sende en sms med bestilling.
Velkommen innom!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar