Nattfyringa gjør at brødene er ferdigstekt tidligere, så hvis noen trenger noe nystekt før åpningstid er det bare å ta kontakt. Det første tar vi ut av ovnen i halv ni-tida, og det meste er ferdigstekt i 10-tida.
Vi baker både fredag og lørdag. For å få variasjon tilbyr vi ulike brødsorter de to dagene.
Plan for fredag 18. februar:
- Rug-/speltbrød
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fransk landbrød
- Valnøttbrød
- Pumabrød
- Proteinbrød
- Foccaccia m/oliven
- Hveteboller, kanelsnurrer, skillingsboller
- Wienerbrød
Plan for lørdag 19. februar:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fransk landbrød
- Valnøttbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Myslibrød
- Dansk rugbrød
- Hveteboller, kanelsnurrer, skillingsboller, horn
- Brownies m/peanøtter
Velkommen innom!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar