søndag 6. mars 2011

Müslibrød i fryseren

Müslibrød med hel rug, epler, aprikos, rosiner og nøtter er etter hvert blitt et populært lørdagsbrød. Sist lørdag bakte vi en ekstra stor porsjon, men av ulike grunner (VM bl.a.) ble ikke etterspørselen så stor. Brødene havnet i fryseren, så nå har vi müslibrød hele uka. Bare spør etter det!

Onsdag 9. mars baker vi ihvertfall:
  • Rug-/speltbrød
  • Kornbrød
  • Valnøttbrød
  • Sandbergbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Kanelsnurrer, skillingsboller, hveteboller
Vi har også en del kanelsnurrer og skillingsboller i fryseren. De selger vi til redusert pris. De er frosset inn helt ferske, og blir som nye etter en liten runde i steikovnen eller mikroen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar