torsdag 23. februar 2012

Surdeigsbrød er godt og sunt

Vi har nå tre typer surdeigsbrød, altså brød som bakes helt uten industrigjær. Disse er:
  1. Rug/spelt "svensken": 100% grovt brød av spelt og rug + surdeig av rug
  2. Lyst surdeigsprød: Hovedsakelig fin hvete + surdeig av hvete og rug
  3. Grovt surdeigsbrød:  Fin hvete og fin sammalt rug + surdeig av rug og surdeig av hvete.
Fredag 24. februar baker vi i tillegg til fast sortiment:
  • Focaccia med grønn oliven
  • Marits helgrove
  • Vaniljeboller
  • Hvetekake
Lørdag 25. februar baker vi fast sortiment minus rug-/speltbrød, dessuten
  • Müslibrød
  • Müsliboller
  • Marits helgrove
  • Hvetestenger m dronningfyll
  • Vaniljeboller
  • Horn

Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar