torsdag 1. mars 2012

Vi prøver ulike nye brødtyper,

...men for å kunne gjøre det, må vi sløyfe noen av de "gamle". Sist onsdag bakte vi ikke Landbrød og Valnøttbrød, og det gikk helt fint. Ingen spurte etter dem! Istedet hadde vi Emmerbrød og Speltbrød med økologisk, steinmalt mel fra Holli mølle. Det blir spennende å få tilbakemelding fra de som sikret seg et eksemplar. Husk: Ros er hyggelig, men kritikk er nyttig.

Her i heimen er Emmerbrødet en klar favoritt. Det har en fyldig, god smak og passe mye tyggemotstand.

Marits grovbrød er også populært for tida
Fredag 2. mars planlegger vi stort sett vanlig sortiment pluss:
  • Focaccia med grønn oliven eller soltørkede tomater
  • Marits grovbrød
  • Emmerbrød
  • Hvetekake
  • Vaniljeboller
Vi skal prøve å bake så mye Rug/speltbrød og Marits grovbrød på fredag, at det holder til lørdag. De skal helst ikke skjæres i første dag, likevel.

Lørdag 3. mars blir det vanlig sortiment pluss:
  • Müslibrød
  • Müsliboller
  • Hvetestenger med dronningfyll
  • Hvetekaker
Husk å bestill, hvis du ønsker et bestemt brødslag en av dagene!

Velkommen!

2 kommentarer:

  1. Våres favoritt er Valnøttbrød, det blir trist når du ta det ut av sortiment.

    SvarSlett
  2. Hei Kerstin! Valnøttbrød bir bare tatt ut på onsdager. Vi baker der fortsatt på fredager og lørdager. Hilsen Marit

    SvarSlett