Vi har gode råvarer, fin vedvarme i steinovnen og gode heveforhold i rommet. Da er det fristende å bake "alt", men det kan vi jo ikke. Det er et kapasitetsspørsmål, og vi må velge. Vi kan heller ikke slutte med sorter som kanskje er blitt favorittlørdagsgodtet til noen av kundene våre. Det er i ale fall flott at folk vil kjøpe det vi baker, så vi hiver oss rundt og håper vi treffer så mange som mulig med sortimentet vårt.
Bakeplan for fredag 25. januar:
- Sandbergbrød
- Kornbrød
- Eldhusbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Namnlaust
- Marits helgrove
- Lyst surdeigsbrød
- Vanlig småbakst
- Solboller
- Kornboller
Lørdag 26. januar blir det:
- Sandbergbrød
- Kornbrød
- Eldhusbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Müslibrød
- Vanlig småbakst
- Hvetestenger
ønsker.
I fryseren har vi de fleste brødsortene til redusert pris.
Velkommen!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar