torsdag 31. januar 2013

Eldhusbrød med variasjoner

Dette brødet har en grunndeig som er lik fra dag til dag. Det er et lyst, lett brød med 25% sammalt mel av rug, spelt, hvete og havre. Utover det tillater vi oss å variere litt. Sist onsdag hadde vi ristede gresskarkjerner istedetfor hel rug i brødet. Vi tar gjerne imot ønsker om variasjoner.

Bakeplan for fredag 2. februar:
  • Sandbergbrød
  • Kornbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Marits helgrove
  • Namnlaus-brød
  • Vanlig småbakst
  • Vaniljeboller
  • Kornboller
Lørdag 3. februar
  • Sandbergbrød
  • Kornbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Marits helgrove
  • Namnlaus-brød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Müslibrød
  • Vanlig småbakst
  • Vaniljeboller
  • Hvetestenger
  • Horn, hvis varmen holder
Velkommen innom til hyggelig helgehandel!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar