Dette brødet har en grunndeig som er lik fra dag til dag. Det er et lyst, lett brød med 25% sammalt mel av rug, spelt, hvete og havre. Utover det tillater vi oss å variere litt. Sist onsdag hadde vi ristede gresskarkjerner istedetfor hel rug i brødet. Vi tar gjerne imot ønsker om variasjoner.
Bakeplan for fredag 2. februar:
- Sandbergbrød
- Kornbrød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Marits helgrove
- Namnlaus-brød
- Vanlig småbakst
- Vaniljeboller
- Kornboller
Lørdag 3. februar
- Sandbergbrød
- Kornbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Marits helgrove
- Namnlaus-brød
- Lyst surdeigsbrød
- Müslibrød
- Vanlig småbakst
- Vaniljeboller
- Hvetestenger
- Horn, hvis varmen holder
Velkommen innom til hyggelig helgehandel!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar